Bøker der du kan lære mer om skip

Det som mange undervurderer er å lese seg opp om ulike skip og hva slags produkter de bruker i disse skipene. Når du gjør dette blir du mer kjent med produkter som brukes i ulike europeiske land.

Like viktig som produkter

Det som er like viktig som produkter er å kunne ulike knuter og hvordan du skal bruke dem ute på sjøen. Dette gjelder for små båter, middels store båter men også på store skip. Det er kunnskap som du virkelig kan få bruk for. Det finnes en rekke bøker om knuter alle burde kunne. Det er jo veldig gøy å lære seg, og kanskje også lære barna sine.

Bruksanvisninger og kurs for utstyr

Når det kommer til navigasjonsutstyr kan dette ta lang tid å sette seg inn i. Det anbefales absolutt å gå på kurs for å få med seg det viktigste av denne informasjonen. Det å være på rett kjøl er jo det viktigste når man er ute på et skip. Det er også utstyr som stadig er i utvikling, så det å holde seg oppdatert med ulike bruksanvisninger kan være en veldig god idé. Kanskje du til og med kan melde deg inn i et forum som holder deg oppdatert?

Bøker om livet på sjøen generelt

Er du gammel sjømann eller har lyst til å sette deg inn i hvordan livet har vært på sjøen? Da anbefaler vi at du leser en rekke bøker om temaet. Hvorfor ikke prøve deg på noen av Jon Michelets bøker om livet på sjøen? Det gir deg en helt annen innsikt i et liv som ikke nødvendigvis er så vanlig lengre. Kanskje det til og med gir deg en helt ny lyst til å jobbe på båt? Noe som aldri er feil er å utforske temaer som man ikke vet så mye om!