Om Maritimemobler.no

Heisann der.

Vi lurer veldig på hvordan du havnet her inne, men vi ønsker deg velkommen!

På denne bloggen vil du finne mer informasjon om dette:

Maritime møbler

Hva finnes egentlig der ute og hva er rett for meg? Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal se etter når en skal innrede en båt eller et skip, både privat eller for en bedrift. Det er derfor vi har utviklet denne siden slik at du kan skjønne mer av hva som finnes der ute.

Generelle finisher

Du vil finne ut mer om generelle finisher, enten dette gjelder hvordan båten ser ut utenpå, eller hvordan du velger å innrede båten inni. Du kommer til å kunne få innsikt i noen eksempler på hvordan en båt kan se ut og komponentene den består av.

Produkter for skip i Europa

Du vil også finne en rekke informasjon om produkter som kan kjøpes til skip i Europa. Dette kan være tilbehør, utstyr som er nødvendig og ikke minst ting som du ikke en gang visste fantes. Det er et stort marked for maritime produkter og vi vil gjerne lære bort all vår kunnskap.

Du vil også finne informasjon om legendariske skip.

Kontakt oss gjerne

Er det noe du mener at vi har utelatt eller vil du komme med forslag om hva vi skal skrive om? Da er det bare å ta kontakt med oss i Maritimemobler.no. Vi gleder oss til å høre fra deg og om dine spennende ideer. To hoder tenker bedre enn et, er det ikke det de sier?