Produsenter av produkter

Det finnes en rekke produsenter av produkter som du kan bruke på båtene og skipene dine der ute, i denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av disse.

Jif

Dette er en produsent som ikke bare produserer vaskemidler til hjemmet ditt, men de produserer også shampo og andre vaskeprodukter til båten din. Dette er absolutt et firma du bør sjekke ut hvis du har planer om å holde båten din ren og pen.

Høytrykksspylere

Det finnes en rekke produsenter som produserer høytrykksspylere, men om du har planer om å rengjøre skipet ditt kan du skaffe deg en av disse, eller leie inn folk fra et firma (om skipet ditt er stort nok) til å rengjøre for deg. Det finnes en rekke modeller av høytrykksspylere som er spesielt laget for skip. En god modell for dette er KX 500-30. Du kan faktisk montere denne inne på skipet også.

Andre renholdsprodukter

Det å ha en rengjort og ordentlig båt er viktig når du er i båten selv, men også hvis du har planer om å selge den. Andre produsenter av renholdsprodukter inkluderer Autosol, BioTab og Hempel. Du kan finne en rekke produkter som passer til ditt forbruk.

Når du kjøper båten bør du absolutt spørre om tips til hvordan du kan holde båten din ren. Det finnes en rekke ulike produsenter av renholdsprodukter slik at du kan holde finishen så lenge som mulig. Noen produkter kan være dyrere enn andre, men vær sikker på at skroget tåler det produkter du kjøper. Det kan også være en lur investering å kjøpe en ordentlig børste og ordentlig hansker slik at du får vasket grundig.

Hva slags produsenter av rengjøringsprodukter til båt er det du foretrekker? Vi vil gjerne høre fra deg om dine tanker når det kommer til rengjøring av båten din.