Spennende produkter for skip

Det finnes en rekke spennende produkter der ute du kan bruke på båten din eller i båten din. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på noen av dem.

Flagg

Noe som er spennende med å ha en båt er at du kan ha ditt eget flagg. De kommer i en rekke varianter som du kan velge mellom. Hvis du reiser utenlands (eller forsåvidt innenlands) kan det jo være spennende å ha et norsk båtflagg eller en vimpel.

Hvis du er i det litt rare hjørnet så kan du jo skaffe deg et piratflagg.

Det vi anbefaler deg at du investerer i er signalflagg. Da kan du kommunisere med andre båter, noe som kan være utrolig givende. Du må også ha en ordentlig flaggstag eller vimpelstang, slik at du vet at du kan feste flagget ordentlig.

Fremtiden er elektrisk

Vi er alle enige om at fremtiden er elektrisk, også til havs. Av 900.000 fritidsbåter i Norge, rundt 60 prosent av disse er motorbåter som går på fossilt drivstoff, ifølge Båtlivsundersøkelsen 2018. Bilister har lenge fått gode fordeler som el-bileiere. Nå fremover vil det også komme el-båteiere tilgode. Det er kanskje ikke den beste tiden å være el-båteier med skyhøye strømpriser. Da kan det være greit å ha en LOS i det vanskelige havet av strømleverandører, slik at du kan skaffe deg den leverandøren som gir deg best pris.

Tilbehør til drømmebåten

Hvis du endelig har funnet drømmebåten din, hvorfor ikke ta opp et lån for å få råd til den? Du lever bare en gang, ikke sant? Det er mange som drømmer om en ordentlig fin båt, med masse tilbehør. Kanskje du skal skaffe deg et kjøleskap som passer i båten? Eller fine puter som passer inn i stolene.

Det er så mange produkter til både båter og skip som du kommer til å interessere deg for å sjekke ut. Det å bruke penger på en hobby som virkelig får deg til å smile er helt fantastisk.

Det kan lønne seg å sette opp et budsjett når du kjøper båten, slik at du vet hvor mye penger du har til å bruke på produkter. Vi kommer til å snakke om en rekke produkter du kan ha der ute.

Hvis du leser videre på siden vår vil du få vite mer om andre produkter du kan ha ombord i båten eller skipet ditt!