Velkommen til Maritimemobler.no!

Er du klar for å lære litt mer om møbler, overflatebehandling og ikke minst produkter for skip i Europa?

Da har du kommet til rett sted.

Hva kan du lese om her?

Her kan du lese om en rekke ulike temaer, men som du kanskje skjønner fra tittelen på denne hjemmesiden vil det være fokus på maritime møbler. Dette er noe vi synes er spennende og hver gang vi går ombord på en skip er det noe av det aller første vi legger merke til.

Har du noen formeninger om hvordan et interiør i et skip skal være?

Fokus på sikkerhet

Noe du kommer til å legge merke til på denne siden er at vi har et enormt fokus på sikkerhet. Ikke bare fordi vi vil at du skal ha den beste opplevelsen du kan ha når du er ute på et skip, men også fordi det er utrolig viktig.

Det er forskjellige sikkerhetsstandarder rundt omkring i Europa, men det er viktig at du holder deg oppdatert, spesielt hvis du jobber med navigasjon eller lignende. Det er alltid noe som endrer seg, og det å være obs på detaljer kan virkelig hjelpe deg på god vei!

Har du innspill?

Da er det bare å komme og si ifra. Vi er åpne for å høre om produkter du liker og ikke minst produkter du vil anbefale. Det er spennende å høre fra mennesker i alle typer skips- og båtmiljøer.

Igjen, så ønsker vi deg velkommen til maritime møbler og vi håper at du får nytte av informasjonen vi har kommet med.

Lykke til med ditt flotte skipseventyr og vi håper du vil dele dine produkter og møbler med oss. Det er noe vi vil høre mer om. Det er gøy å dele og lære av hverandres erfaringer. Synes du ikke det?